”Måste” ut… Vart? Ut i skogen

Vi åker och åker och ”hamnar” i Malingsbo-Klotens Naturreservat. Vi blev förvånade att det fanns snö här. Hittar en plats där vi stannar och tar en promenad för att se om det går att köra ner här. Träd har blåst över vägen och det är lite snögeggigt, som troligtvis fryser på, säger jag, som inte kör…

Finns det något att säga om det här?

Vi beslutar oss för att köra vidare till en ”ställplats” som jag hittat på nätet.

Helt plötsligt kände vi att här ska vi stanna. Så blir det!

Köksfönsterutsikt (Den obligatoriska😂)

Vi parkerar och tycker att allt känns toppen. När vi landat inser vi att vi varken har täckning eller TV. Vad skönt, men nu börjar det mörkna, klockan är för mycket för en löptur. Vad ska vi göra? Läsa en gammal hederlig bok. Jo, vi har 3 böcker i husbilen och jag har läst 2. Vilken möjlighet…en oläst bok. Inser att det finns en anledning att jag inte läst den…

Vi har inte sett mycket av Naturreservatet men inser att…hit måste vi åka till våren. Vi ska läsa på lite bara. Cykla, springa och ja, vi ska nog fiska också. Om man nu ska ju anta en utmaning. Vi ska i alla fall tillbaka.

Vi åker vidare västerut mot Kloten.

Som kartläsare säger jag -”Sväng, här ska vi in” Inser ganska snart att det inte var mitt bästa beslut. VÄND!!! Fungerar säkert bätttre på sommaren. Visst fungerar det bättre att vända om passageraren håller andan?

Vi är inte alls klara här och SKA tillbaka någon gång.

Vi åker vidare och hamnar i Kopparberg.

Kör ”raggarsvängen” och kör sedan söderut.

Flera på rull?

Snön försvinner och vi hamnar till slut i ett av våra favoritställen. Där råkat det vara vinter ❄️

Fortsättning följer…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: