Göteborg

Då var det dax att åka till Göteborg och springa Göteborgsvarvet. Vi tog semester på fredagen för att få njuta lite extra. Vi kom fram mitt i natten och i år har vi bestämt oss för att byta plats att parkera på. Sökte Ställplatser och hamnade på parkeringen bredvid ställplatsen i Klippan…vid Kiel-terminalen. Under fredagen fick vi sällskap 🙂

Utsikten är det inget fel på

Annons

6 reaktioner till “Göteborg

    1. Det blir det i alla fall för som sitter vid sidan av 😉🥂 och för alla som inte har ont om värmen😅. Men oavsett verkar det bli bättre än förra året, mer stabilt och inte så hiskeligt varm på fm. Lycka till!! 😎☀️

      Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: