Krk

Vi åker vidare och planen är Krk. Det är kö på vägen och sämre ställen har vi köat på.

Hinner även fotografera något runt Opatija (säkert en sevärdhet) på höger sida från bilen.

Kommer fram till Krk och Camping Jezevac. Det finns plats för en natt och vi tar den platsen. Vi kan kolla dagen efter om det dykt upp någon annan plats.

Tar det lite lugnt med strandhäng.

På kvällen är det dags för promenad för att kolla in staden och äta. Ser ut som alla andra ställen vi besökt. Gammal kyrka, smala gränder och massor med turister. Börjar vi tröttna redan?

Visst är det vackert även i Krk? I taket på restaurangen vi äter växer det kiwi i taket…eller trädet växer inte i taket utan grenarna och frukterna 😉

Eftersom vår plats på Campingen var bokad och vi plockat ihop allt, så bestämmer vi att vi åker vidare. Campingen Jezevac i Krk var den vi gillar bäst hittills i Kroatien.

Vi åker vidare. Vart? Det visar sig. Vi har ju hemmet med oss så vi stannar där det känns bra.

4 reaktioner till “Krk

  1. 😂 ibland är det jobbigt med för många möjligheter och vissa dagar känns det som om man sett byn redan när man kommer dit. Vilka i-landsproblem vi har 😬😁😅😂 Men så skönt att kunna njuta av livet, det är ju det den är tillför 😍

    Gillad av 1 person

  2. Vilka fina bilder! Ni verkar ha så jättemysigt på er resa. Och vad mycket ni får se. Vi reser ännu bara i Sverige men det är vackert det också:-)

    Gilla

Lämna en kommentar