Norra Italien, Nordkap eller Norge?

Är hemma en helg och helt plötsligt ute och ”internet-reser”.

Vad ska vi göra i sommar? Vart ska vi åka?

Det finns ju så många fantastiska ställen vi vill se.

Åka till Gardasjön. Sitta i Sirmione med ett glas närodlat rödvin i glaset efter en dag i Amarone och Valpolicella-distriktet. Åka en rundtur i båt på Gardasjön. Ta en cykeltur runt i vindistriktet. Åka vidare till Cinque Terre och njuta av de vackra byarna. Vandra och cykla och njuta av vad naturen har att erbjuda.

Eller ta E4 uppåt (som vi slutat utforska i höjd med Kramfors) Visa mannen var jag tillbringat mina somrar som barn i Västerbotten. Äta på Sveriges enda Paltzeria i Piteå. Bestiga Kebnekaise och se Nordkap och uppleva det där fantastiskt ljusa nätterna med solen som inte går ner.

Så har vi ju vårat underbart fina grannland Norge. Åker vi uppåt har vi ju även de ljusa nätterna här. Kommer vi få det så fint som vi hade i Lofoten 2014? Egentligen spelar det nog ingen roll vart vi åker i Norge. Har upplevt att det är vackert överallt vid fjordar och berg.

HJÄLP! SOMMAREN ÄR FÖR KORT OCH VI HAR FÖR LITE SEMESTER.

Annons

3 reaktioner till “Norra Italien, Nordkap eller Norge?

  1. Vi körde Vildmarksvägen i somras och det var helt fantastiskt! I år blir det söderut mot Tyskland, Frankrike, Spanien, Portugal 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: