Missunnsamhet?

Har du känt att folk i din omgivning är missunnsamma för att du har och åker husbil?

Jag har tänkt på det många gånger då man hör folk som fått höra – Vad ska Ni med så dyr husbil till? – Ska det vara nödvändigt? – Tänk vad många resor Ni kan göra för pengarna?

Ingen har någonsin sagt något negativt om vårat intresse för att resa och äga en husbil. INGEN! Jag har påpekat för vänner att vi aldrig hört någon säga något negativt och får höra samma sak av alla – Men Ni använder ju Eran husbil.

Vi är glada att folk kan glädjas med oss. Glada över vårat intresse och glada över husbilen vi köpte i höstas. Snart är det helg och då är det väl bäst att använda husbilen… Längtar!

Annons

6 reaktioner till “Missunnsamhet?

  1. Avundsjuka och missunnsamma människor kommer det alltid att finnas, dom som tycker att allt är orättvist. Vi har gjort val/prioriteringar i livet som gör det möjligt att ha vår husbil och att leva livet så som vi vill leva det. Det är vårt liv och vi bestämmer själva, sen får andra tycka vad dom vill om det!

    Gilla

  2. Missunnsamhet och avundsjuka visas i olika former. Ja vi har fått vår beskärda del, men vi slår bort det. Finns inget gott att hämta ur det så. Vi gör alla våra val och om en inte kan förstå andras kan en utgå från att en inte har alla fakta. Då blir det det genast lättare att respektera. Önskar fler tänkte så 🙂 Ha en fin helg!

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: