Vände utanför vingården

Vi lämnar Malcesine och rullar utefter Gardasjön. Det är otroligt vackert.

Genom byar har vi extra koll

Vi har inte blivit kloka på betalstationerna. Ibland tar de kort ibland inte och alla ser olika ut. Vi lyckas i alla fall betala även denna gång.

En betalstation

Utanför Venedig svänger vi av för att närma oss vingården där vi bokat plats för natten via en app som vi laddat hem. Det stod i appen att det är asfalt och plan väg dit. Det verkar stämma. Vi har ju lärt oss att vi har svårt att ta oss fram eftersom vi inte kör Fiat Uno som de flesta andra här.

Nu börjar vi närma oss

GPS:en säger att vi är framme och jag känner igen bilder från appen. Utanför står en dam och jag visar bokningen i telefonen. Hon pekar på vingården längre fram på gatan och säger massor på italienska. Vi åker dit och undrar, vad gör vi nu? Ser stängt ut. Det är nog siesta. Ska vi stå här på grusplanen och svettas i hettan? Vad varmt det har blivit.

Vi bokar av på appen och åker vidare. Vi ska nog hinna med en vingård under semestern. Jag såg framför mig hur man sitter och provsmakar vin och tittar ut över vinodlingarna. Det blev inte den här gången…heller.

Vårat hem några dagar

Här har vi stannat och tänker landa med sol och bad. Vågar väl inte skriva att vi planerar att ta båten till Venedig…

Lämna en kommentar