Makarska juli 2018

Vi kommer fram till Makarska och Camp Riviera och lyckats hitta en plats som vi tycker passar oss. Vi fick visserligen fickparkera och köra upp på klossarna, även om det inte riktigt räckte så fungerade det. Jag var lite rädd att gubben skulle ramla ut genom fönstret på natten och hamna under grannens husvagn, men det gick bra.

Jag har verkligen sett fram emot Makarska efter alla bilder och allt gott jag hört.

Vi tar en promenad ner mot vattnet och strandpromenaden och får en chock. Jisses, vad folk!!! Väljer att inte lägga ut en bild på halvklädda människor på stranden som ligger på varandra…

Vi tar cyklarna och cyklar (eller försöker cykla) en bit bort för att sola och bada. Här fick vi i alla fall ner våra handdukar bredvid varandra.

Visst är det vackert? Fick även massage av att ligga på stora stenar 😎

Vi träffade ett svenskt par när vi checkade in och vi var ute och åt med dom på torget i Makarska. Riktigt trevligt! Blev en Aperol sprits på hemvägen också.

Det blev sol och bad några dagar.

Här stannade vi och tog vätskepaus på cykelturen från badet. Det kändes som berget var en bakgrund som någon satt upp där som typ som Musse & Långben på julafton, men det var på riktigt.

Om vi någon gång åker till Makarska igen kommer vi nog välja en annan månad än juli.

Åker vidare mot Split…fortsättning följer!

2 reaktioner till “Makarska juli 2018

  1. Ni får ett tips som heter duga, bland det bästa vi varit på https://www.nevio-camping.com
    Detta är en terasscamping ned mot havet, en lång badstrand, ett varuhus att handla i, samt en restaurang på ”klipphyllan”. Vi åkte sedan färga därifrån till ön Korkula och vidare till Splitt. När vi var där var det en familj i fyra generationer som drev alltsammans.

    Gillad av 1 person

  2. Vilket vatten!!! Håller med! Kroatien i juli är inget att rekommendera nu för tiden
    Marska står på min önskelista nästa gång vi ska dit!!
    Ha de gott 🙂

    Gillad av 1 person

Lämna en kommentar