Kap Verde – Hotell Riu Palace och strandområdet

Vi närmar oss resmålet

Det bästa med november är att månaden är så mörk och trist så man ”måste” ut och resa. Vi hade bara en vecka på oss och började leta resa efter sommaren. Kap Verde har egentligen aldrig lockat, men ändå bokade vi en resa just dit.

Hotell Riu Palace Santa Maria
Från våran balkong
Värsta minibaren på rummet
Promenadväg utanför hotellet
Man kan träffa Marinbiologerna varje dag kl. 17 utanför hotellet. De berättar om deras arbete med att rädda sköldpaddor vilket var riktigt intressant.
Poolområdet. På dagarna var det fullt.
Hotellet har ett Café med riktigt bra Irish Coffe
När man tröttnar på maten på all inclusive

Vi har fortfarande inte bestämt om vi vill rekommendera Kap Verde eller inte.

Vill man ligga vid poolen eller på stranden på semestern så, ja åk. Bra klimat, vi hade 25-27 grader och lätt och behaglig vind, bra luft perfekt när man har astma, vi hade all inclusive och hotellet hade även en bar vid stranden, gratis solstolar på stranden. Gillar man surfing så är Kap Verde rätta platsen (3 världsbästa kit=surfare bor här)

Vill man se något på semestern är detta resmål inget att rekommendera, sand, sand, sand och platt, Vi var ute på några löpturer, men omgivningen var rätt ”ful”. Jag hade jobbigt med maten och magen… vågade till slut inte äta av färska frukten och grönsakerna och allt smakade likadant eller ingenting, eftersom det inte odlas på ön har all mat fraktas hit. Enda ställena där det var grönt var hotellområdena.

Solnedgången

Vi gjorde en rundtur på ön som jag berättar mer om i Nästa inlägg.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: