Restaurang Agrill i Västerås

Om du gillar kött och mycket mat kan vi starkt rekommendera Restaurang Agrill. Det finns visserligen fisk och vegetarisk på menyn, men vi valde Restaurang Agrill för köttet.

Vi bokade restaurangen runt 2 månader innan och det var nog tur. Det märktes att det var ett populärt ställe, med mycket folk. Redan hemma hade vi spanat in grill mix på deras meny. Vi beställde A Grill Dinner, 3 rätters med vinpaket.

Förrätt

Förrätt Charkbräda

Chark, manchego ost, oliver, parmensankräm och grillat bröd. Till det drack vi ett rödvin (utvalt i vinpaketet)

Varmrätt

Grillmix på grill

Striploin Grain Fed, Pluma Iberico Bellota, kyckling steak och chorizo serverades på en bordsgrill med rödvinssås, sauce bearnaise, tryffelmajonäs och salsa verde. Sedan fick man välja tillbehör och vi valde olika i sällskapet, sötpotatispommes, pommes frites och sallad på rödkål, machesallad, fetaost, valnötter och dijondressing. Eftersom vi valt vinpaket, så har ju någon lyckats sätta ihop smakerna bra även här. Visst ser det gott ut?

Efterrätt

Efterrätten Dessert Mix Plate. Det var typ en blandning av allt möjligt gott 🙂 och ett dessertvin till det. Jag brukar aldrig komma på att jag ska dricka ett sliskigt dessertvin, men det är ju jättegott och har man beställt vinpaketet, så har ju någon bestämt att det ska vara så.

Vi fick frågan om vi ville ha en doggybag eftersom det blev så mycket kött över. Innan jag hann fundera svarade mannen Ja, tack! Tur att det fanns kylskåp på hotellet…

Promenad ”hemåt”

Det var nog tur att vi kunde ta en promenad ”hem” till hotellet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: