Göteborgsvarvet 2022

Blev lite annorlunda laddning, men…

Fredag

Vi hade semester på fredagen och startade med att Kent fick strålning för sin prostatacancer på Karolinska på morgonen. Kent har varit lite osäker om han skulle klara att springa Göteborgsvarvet, men nu är han fast besluten att springa för sin bror som lämnade jordelivet i cancer i december 2021. Personalen på KS har peppat honom och önskade lycka till.

Utanför Karolinska
På väg

När vi är framme och ska hämta nummerlappen är det lite smått kaotiskt i området. Precis som vi förväntat oss, men vi åker in i villaområdet bredvid och parkerar. Här blommar även syrenen.

Vi bor på samma ställe som vi gjort de senaste åren vid Silja terminalen på parkeringen bredvid ställplatsen. Ställplatsen har väldigt små rutor, så det är inte så många som får plats där. Utsikten är trevlig här.

Lördag

Ska vi springa i det här vädret?
Startfållan
Inte bara jag som är otålig före start
Final countdown
Han gjorde det!
Medaljen

Det slutade regna lagom till vi skulle ut. Jag har aldrig hört så många göteborgare skrika HEJA BAJEN! Några lade till för den här gången… Som vanligt, trevligt lopp och bra stämning genom hela loppet. Göteborgsvarvet är verkligen en folkfest!

Jag är så otroligt stolt och glad över att Kent lyckades genomföra Göteborgsvarvet mitt i sin cancerbehandling. Det finns ingen ursäkt! Om du funderat på att springa ett lopp så rekommenderar vi verkligen Göteborgsvarvet.

Kent är mitt i en Cancerbehandling med strålning och hormoner, vad är din ursäkt?

#fuckcancer #cancerfonden #göteborgsvarvet

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: