Westerqvarn

Tidigare i veckan kände mannen att han mådde ganska bra och vi bestämde oss för att åka ut med husbilen. Pratade med Anettes syster och man att vi kunde åka halva vägen var, så vi bestämde oss för Westerqvarn. De hade drygt 1 timme och vi 1 timme och 14 minuter att åka enligt GPS:en.

Vi lämnade Väsby runt klockan 13 och skrattade åt GPS:en som sa att vi skulle åka mot Uppsala. Vad hade jag ställt in GPS:en på?Jag ställde om GPS:en och den tyckte fortfarande att vi skulle åka mot Uppsala. Vi hamnade i kö mellan Rotebro och Stäket, men tänkte att det har väl smällt och det lättar nog snart. Efter några timmar insåg vi att E18 var avstängd vid Stäketbron och trafiken leddes om på gamla vägen genom Kungsängen. Bilar åkte på cykelvägen, bytte fil flera gånger och tutade om bilen framför inte åkte de där 5 metrarna som fanns framför bilen. 6 timmar senare var vi framme. Vi var förvånade att media inte skrivit något eftersom detta pågått hela dagen. Förstår att det var en känslig situation, men många hade nog kunnat undvika platsen om vi visste… Det var i alla fall ganska skönt att vi hade hemmet med oss och kunde gå på toa och även hämta något att äta.

Omgivningen

När vi äntligen parkerat gick vi till pizzerian och åt en riktigt bra stenugnsbakad pizza.

Strömsholms slott

Damerna (Anette och Carina) tog en seghtseeinglöpning mot Strömsholms slott.

Strömsholms slott

På löpturen

Sockerbröllop

6 årig bröllopsdag ❤️

Vi firade 6-årig bröllopsdag och drack champagne och åt jordgubbar.

Sammanfattning

Helgen bjöd på trevliga omgivningar i en avslappnande miljö, ljusa kvällar, god pizza, trevligt sällskap, löptur och champagne. Vad mer kan man önska?

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: