Båttur i Stockholms skärgård

Vi ville passa på att turista på hemmaplan och bestämde oss för en båttur i Stockholms skärgård med Strömma. Våran framförhållning var ganska dålig och vi bokade biljett 3 dagar innan (mitt i semestern) och då var det fullbokat till brunchen.

När vi klev på båten frågade vi om det fanns någon plats ledig till brunchen. De bad oss återkomma när båten startat för att se om det var möjligt.

Utsikt i väntan på att förhoppningsvis få plats till brunchen

Vi fick en plats bredvid ett äldre par. De visade sig att de var ett mycket trevligt par i 80 årsåldern. Vi pratade om ditt och datt och de förgyllde resan ytterligare. Killen som serverade oss var supertrevlig och hjälpsam. Med andra ord hade vi omgett oss med trevliga människor som gjorde resan väldigt trevlig.

Finlandsbåten åkte på andra sidan ön
Brunchen
Vaxholm

Vi stannade till en stund i Vaxholm och några klev av och några klev på. Sedan vände båten tillbaka mot Stockholm.

På tillbakavägen fick vi efterrättsbuffé, men vi var lite sena så det blev ingen bild. Vi unnade oss lite go’dricka också.

Bloody Mary i finförpackning

Brunch-turen avgår från Strandvägen varje lördag och söndag kl.12:00, tar 3 timmar och kostar 585 kr. Båten passerar Stockholms fantastiska skärgård. Roligt att följa sevärdheterna längs färden på kartan.

Vi var verkligen glada att vi fick plats för brunch som gav så mycket mera. Nöjda och glada att vi äntligen tagit oss ut på en båtresa i Stockholms fantastiska skärgård fortsätter vi vidare in mot Stockholms stad.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: