Weekend i Marholmen (med lätt förkylning)

Kändes lite snopet när vi skulle åka till Marholmen och bo på hotellet och jag börjat känna mig lite lätt förkyld. Ska vi strunta i att åka? Nej, blir jag sämre så får jag väl ligga på hotellrummet då.

Vinterväglag på resan dit
Mysigt och välkomnande

Rummet

Rummet var fint och här fanns allt vi kunde önska oss. Extra bonus den fina utsikten. Var lite orolig att rådjuret skulle gå igenom isen. Vad skulle jag göra då?

Hotellet

Det är riktigt trevligt och trevlig personal på hotellet. Det bästa med hotellet och en av de största anledningarna att vi valde att åka hit igen är maten. När man ätit bra mat och har stora förväntningar kan man lätt bli besviken, men nej, det blev vi inte.

Mat och dryck

Vi hade bokat ett paket med välkomstdrink och chips med romdip, tvårätters middag, lunch och trerättersmiddag. Även frukost båda mornarna. Till middagarna valde vi att dricka drycken som de rekommenderat och det fungerade riktigt bra. På lördagen blev det även en snaps till Jullådan som vi valde till förrätt. Trevligt att vi fick snapsen serverad i ett glas med is, så den var riktigt kall.

Vi drack lokalt producerad öl från Roslagens Brygghus och snapsen från Roslagens Bränneri. Det är alltid kul att testa lokalt tycker vi. Synd eller kanske var det tur att Systembolaget har stängt på söndagen när vi åkte hem, så vi inte kunde köpa med oss hem lite lokalt hem.

Övrigt på hotellet

Vi satt en del i hotellets ”typ samlingsrum”. Mysigt med brasan även om gasen inte värmde oss så mycket.

Spa-avdelningen

Den besökte vi Tyvärr inte. Kändes inte ok när jag inte var riktigt 100 och bastu och bubbelbad har vi hemma. Det var i alla fall det vi tröstade oss med.

Omgivningen

Jag var verkligen sugen på att gå/springa/jogga runt i omgivningarna som vi uppskattade när vi var här för ett år sedan, men det blev endast en kort promenad. Vi fick i alla fall lite frisk luft.

Jag tror ändå att all sömn, ompysslande, få god mat serverad och bara få koppla av var precis vad vi behövde. Det blev inte riktigt som vi tänkt oss, men det blev bra ändå.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: