Petter och hotellvistelse på Rival i Stockholm

I helgen var det dags att se Petter på Rival i Stockholm.

Buss och tåg

Vi åker inte ofta buss och tåg, så även det är ett äventyr för oss 😁 Det tar typ 3 minuter för oss att gå till busshållplatsen, men det är bara vi som väntar 10-15 minuter på bussen. Vi vill ju inte missa den, haha!

Hotell Rival

Wow, vilket trevligt hotell. Riktigt trevlig personal, bra frukost och fint rum. Rummet kanske berodde på att mannen överraskade med att boka sviten.

Nyckelkortet var också fint
Våran balkong/terass

Otroligt skönt att bo på samma plats som konserten. Inte behöva jacka och inte behöva köa till toaletten. Ta hissen ner till baren och få plats att sitta och mysa före showen.

I väntan på Petter

Petter

Det var tredje gången vi såg Petter och var lite oroliga att vi skulle känna att det är lite same, same. Vad tyckte vi då? Riktigt bra även denna gång. Petter är proffsig och kan konsten att få med sig publiken. Hälsa Stockholm är Petters 15 album och jag kan inte låta bli att undra hur han kan fixa så många olika saker samtidigt, krögare, sommelier, författare, konstnär, talare och rappare. Inte nog med det så har han även kört swimrun med både Therese Ahlshammar och Jonas Colting i ett av världens tuffaste lopp Ö till Ö. Som grädde på moset turnélivet också.

Jodå! Publiken är med.

Just nu har Petter väckt liv i sin gamla eller kanske första passion målande. Målandet genomsyrar hela albumet Hälsa Stockholm och han har själv målat omslaget. Han berättade om detta och han känns så ärlig och så på riktigt, på något sätt.

En varsin tröja införskaffades

Ut i natten på Söder

I lågkonjunktur och folk som inte har pengar veckan före lön trodde jag att vi inte behövde boka bord. Vad fel jag hade! Här märktes inte av någon lågkonjuktur och det var fullt på de flesta restaurangerna. Vi hittade ett ställe där jag glömde att fotografera och har ingen aning om namnet. Kanske lika bra det. Fortsatte sedan vidare…

Hernö Gin – Europas mest prisbelönta ginproducent sedan 2013

Hernö gin har prisats för Världens bästa gin varje år sedan 2015.

Behöver jag ens berätta varför vi valde att gå in här. Vi fick tips om Experimental som jag gillade skarpt, men inte mannen. Fråga inte mig om innehållet… Bartendern berättade, men jag minns inte vad han sa om smöret som legat i 48 timmar, eller något sånt. Borde väl helt enkelt gå dit igen och kanske boka en provning.

Dag 2

Vaknar upp till en ny dag. Drar upp gardinerna och möts av detta.

God morgon
Skippar bubbel till frukost även om möjligheten fanns
Trevliga möjligheter

Lyckliga och glada checkar vi ut och drar hemåt.

Har ofta undrat vad det betyder att ta vara på livet och leva här och nu. Tror jag fattar nu. Den här helgen har vi levt här och nu. Eller som Petter skulle sagt -”Lev nu, dö sen”

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: